Huub Stapel naar het Hoftheater

0243576_ScenefotoAlleen_FamilieHuub_Stapel_6_c_Bram_Willemsn.jpg
.

RAALTE – Het Hoftheater wordt volgende week vanaf vrijdag ingenomen door de mannen en vrouwen van het SintShowPaleis. Voor het allerlaatst presenteren zij een voorstelling. De uitvoeringen zijn op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november. Maar voordat het feest losbarst, staat Huub Stapel op woensdagavond 23 november op de planken van het theater in Raalte. Hij brengt dan een try-out van zijn voorstelling ‘Alleen familie’.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt de bezoekers, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 27,50 euro.
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Kaarten bestellen (voor Huub Stapel) kan via de website www.hofheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. A;s het gaat om de voorstellingen van SintShowpaleis: die op zaterdag en zondag zijn al uitverkocht; voor de twee shows op vrijdag zijn er op het moment van schrijven nog een handvol kaarten (à 8.50 euro). Die zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren in Raalte.

Foto: Bram Willems

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.