Hoofdtrainer Sander Poll vertrekt na vijf seizoenen bij SC Overwetering

0243401_Sander-Poll-overwetering.jpg
.

OLST – In goed overleg heeft Sander Poll te kennen gegeven na het lopende seizoen afscheid te nemen als hoofdtrainer van SC Overwetering. Als trainer wil hij namelijk verder; ondanks dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij de club. Dat meldt het bestuur van SC Overwetering.

In Polls eerste seizoen (2018-2019) lukte het SC Overwetering niet om zich te handhaven in de tweede klasse. Het tweede seizoen verliep tot begin maart 2020 uitstekend. Het coronavirus zette echter na zestien speelrondes de competitie stil. Deze werd niet meer hervat; SC Overwetering eindigde achter SV Epe op de tweede plaats.
Het derde seizoen onder Poll werd er goed gestart met drie overwinningen en één gelijkspel. Echter werd half oktober de competitie wederom stop gezet vanwege het virus. Afgelopen seizoen werd er gelukkig wel weer een volledige competitie gespeeld. Vanwege onnodig puntverlies in de laatste wedstrijden werd er op de laatste speeldag net geen periode binnen gehaald. Dit seizoen werd afgesloten op de vierde stek.
Het lopende seizoen verloopt wisselvallig. “Er is een brede groep met gelijkwaardige ploegen. SC Overwetering hoort daar zeker bij. Hopelijk kunnen we dit seizoen afsluiten met een prijs”, zo stelt de vereniging. “Met Sander hebben wij een zeer enthousiaste en gedreven trainer in huis. Bij SC Overwetering heeft hij de kans gepakt om als trainer te starten en zich te ontwikkelen. Zijn kennis, commitment en betrokkenheid hebben binnen de selectie geleid tot spelvreugde en plezier.”
Na vijf seizoenen komt er dus een einde aan de samenwerking. SC Overwetering gaat op zoek naar een waardige vervanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.