Esmee Oostendorp nieuwe voorzitter Stöppelkaters

0242382_Stoppelkaters_nw_voorzitter_b.JPG
De nieuwe voorzitter van de Stoppelkaters Esmee Oostendorp (met microfoon) bedankt haar voorganger Ronald Nijboer.

RAALTE – Op de algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging de Stöppelkaters is Esmee Oostendorp gekozen als nieuwe voorzitter. Esmee was afgelopen maanden al interim-voorzitter zodat voorzitter Ronald Nijboer zijn handen vrij had aan de coördinatie van het Stoppelveld tijdens Stöppelhaene. Jorrit van Leusden werd benoemd tot nieuwe vicevoorzitter.

Esmee Oostendorp is de tweede vrouwelijke voorzitter in de ruim 70 jaar lange geschiedenis van de Raalter carnavalsvereniging die als oprichtingsdatum 11-11-1947 hanteert (en voorbereidingen treft voor het 77-jarige jubileum over twee jaar). Zij is al een kleine 30 jaar actief binnen de vereniging waar ze begon als dansmarieke van de Krielen. Daarna was zij actief binnen de verschillende dansgroepen en is daarna leidster geweest van de Fire Cats. Tegenwoordig is zij lid van de Programmacommissie en inmiddels al weer zeven jaar bestuurslid. Esmee: “Mijn missie voor de komende tijd is om de betrokkenheid die er is binnen de vereniging vast te houden en te vergroten. We moeten er samen voor zorgen dat we heel Raalte in de polonaise mee trekken. Ik hoop dat iedereen de creatieve vrijheid voelt en zijn verantwoordelijk pakt om carnaval binnen zijn commissie, maar vooral binnen Raalte uit te dragen.”

Foto: CV de Stoppelkaters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.