Eerste namen Dauwpop met The Prodigy, Franz Ferdinand, Goldband en The Opposites

0244760_Goldband_Dauwpop_2022.jpg
.

HELLENDOORN – Onder andere The Prodigy, Franz Ferdinand, Goldband en The Opposites treden volgend jaar op tijdens Dauwpop in Hellendoorn. De 27-ste editie van het festival vindt dat jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni. Deze vier grote acts maken onderdeel uit van de eerste lichting namen die het festival heeft vrijgegeven.

The Prodigy en Franz Ferdinand springen meteen in het oog omdat deze twee acts hun sporen op de internationale podia en festivalcircuits ruimschoots verdiend hebben. Grootmachten die alles in hun carrière al hebben meegemaakt en gezien. Goldband is de Nederlandse popsensatie van dit moment. De mannen scoren hit na hit. The Opposities waren jaren terug erg succesvol met hun opzwepende hiphop: ‘Dom, Lomp & Famous. De twee rappers zijn terug. Verder maakt de organisatie bekend dat ook Danny Vera, Son Mieux, Dewolff, Personal Trainer, Elephant, Prins S. en de Geit, The Haunted Youth, Sophie Straat en Tramhaus volgend jaar op Dauwpop staan.
De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart, er zijn zowel dagtickets als passe partouts beschikbaar evenals een beperkt aantal kidstickets. De organisatie verwacht snel een reeks nieuwe namen bekend te maken. Zie verder www.dauwpop.nl.

Foto: Goldband op Dauwpop 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.