Cursus Windows in bieb Raalte

RAALTE – In de bieb in Raalte start op dinsdag 22 november een cursus Windows. Windows is het besturingssysteem dat op de meeste computers wordt gebruikt. Dankzij dit besturingssysteem werkt de gebruiker met de muis, is er beeld op het scherm, gebruik je internet, of kun je afdrukken. Alle belangrijke onderdelen van Windows 10 of het nieuwe Windows 11 komen aan de orde, zoals het bureaublad, mappen, bestanden en programma’s voor bijvoorbeeld internet en e-mail. Ook komen de veiligheid en het onderhoud van de computer aan de orde. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten in opeenvolgende weken op dinsdagochtend. De deelnamekosten bedragen 15 euro. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheeksalland.nl/windows.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.