Charl Koolhof nieuwe prins van de Stöppelkaters

0244116_CharlKoolhof.jpg
.

RAALTE – Charl Koolhof is de nieuwe prins van de Raalter carnavalsvereniging de Stöppelkaters. Vrijdagavond werd hij gepresenteerd tijdens een uitverkochte ‘Stöppelkaters Show Night’ in Bij Lampe.

De bijna 50-jarige Koolhof is geboren en getogen in Raalte. Hij is getrouwd met Erna Koolhof-Smit en samen hebben ze twee kinderen: Jordy (16) en Mara (14). In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw. Zijn vrouw Erna is oprichter en mede-eigenaar van Blijkaartje.nl. Met recht een ondernemend stel.
De nieuwe Prins der Stöppelkaters noemt zichzelf een ‘sportieve Bourgondiër’. Hij houdt van barbecueën, golfen, mountainbiken, whisky & wijn en het Nederlandse lied. Koolhof is zeker geen onbekende in het Raalter sportverenigingsleven. Hij was zowel spelend lid als trainer bij ROHDA Raalte én SV Raalte. Tegenwoordig is hij fervent toeschouwer bij Mara (ROHDA MO17-1) en teammanager bij Jordy (ROHDA JO172).
Prins Charl de Eerste regeert tijdens het komende carnavalsfeest over Stöppelburcht onder het motto: ‘Een goed humeur geeft carnaval kleur!’

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.