Soepcafé in het Annahuis

RAALTE – Vrijdag 14 oktober vindt er weer een soepcafé plaats in het Annahuis in Raalte. Met ditmaal meer ruimte dan ooit. Het Annahuis is immers verbouwd.

Het uitgangspunt van het Soepcafé is het tegengaan van voedselverspilling en het samenbrengen van mensen. Naast twee of drie verschillende soepen, worden er ook stokbrood met kruidenboter, salade en een dessert geserveerd. Belangrijk is dat iedereen kan aanschuiven. Er wordt om een vrije gift (naar draagkracht) gevraagd. Graag opgave vooraf via soepcafe@pknraalte.nl (of met een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van het Annahuis). Bellen kan ook: Dinette Geerts, tel. 06-55950496 of Anneke Reimert, tel. 06-49668973. Aanvang is om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.