Films Bigfoot Family en Rocketman in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst vertoont in oktober weer een tweetal films in het Holstohus: op woensdag 19 oktober de animatiefilm Bigfoot Family en op vrijdag 28 oktober de muziekfilm ‘Rocketman’, gevolgd door een afterparty met medewerking van DJ Wesley.

Bigfoot Family handelt over Adam. Bij hem thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden. De Belgisch-Franse film is in het Nederlands ingesproken. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 3 euro.
Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. De bezoekers van deze biopic zien hoe de artiest naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music gaat en vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Taron Egerton speelt als Elton John de hoofdrol De afterparty start rond 22.00 uur.
Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro (leden van ’t Nut 5,50 euro). Tickets (voor beide films) zijn verkrijgbaar via www.nutolstdeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.