Broekstaclerun maakt flinke groei door

0240174_Broekstacle.jpg
.

BROEKLAND – De Broekstaclerun in Broekland trok afgelopen zondag dik vijfhonderd deelnemers. Ruim 120 meer dan de vorige keer in 2021. Zo’n 130 namen deel aan de korte afstand van 2,5 km (‘een stukkie’); de rest aan de lange van 8,5 km (‘een best stukkie’). “De eerste keer maakten we nog gebruik van de hindernissen van Broekelo; ditmaal hebben we alles zelf gebouwd”, vertelt Wout Groot Koerkamp namens de organisatie. “Ik schat dat we rond de 150 vrijwilligers hadden, waarvan een groot aantal in bouwgroepen. Het was supergaaf. Al met al hadden we meer dan vijftig hindernissen. Het ging door het hele dorp. Er waren drie plekken waar een aantal hindernissen dicht bij elkaar stond. Overal was het druk. We kregen alleen maar lovende reacties. Ook van lopers. Eentje die vaker aan dergelijke obstakelruns meedeed, zei nog: ‘Fantastisch, alles zat erin: water, modder, zaagsel en mais.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.