Zwembad Tijenraan bestaat 50 jaar

0236919_Zwembad_Tijenraan_50_jaar.jpg
.

RAALTE – Zwembad Tijenraan bestaat in september 50 jaar. Deze hele maand organiseert Sportbedrijf Raalte daarom tal van activiteiten voor jong en oud in Sportcentrum en Zwembad Tijenraan.

Het programma begint op zondag 4 september met een levend ganzenbord in en om het zwembad. Dat is bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen. Samen voeren ze allerlei opdrachten uit in en om het water. De activiteit duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Opgeven is niet nodig. Elke woensdag in september is er van 14.00 tot 16.45 uur een kindermiddag XL in het water. Met onder andere een klimmuur, een stormbaan, watertrampolines, een kampioenschap spijkerbroekhangen en meer. Op zaterdag 24 september is er van 15.00 tot 16.45 uur een babypeuterdisco en daarna, om 17.00 uur, volgt de grote Aquadanceparty met muziek en flitsende verlichting. Een dancoach leert de kinderen allerlei dansjes (van hiphop tot streetdance). Tenslotte is er op zondag 25 september een open dag met een Swim Fit. Hierbij zijn er gratis zwemclinics in het water van zwemverenigingen en ontdekken bezoekers tijdens de rondleidingen onder andere de geheimen van de machinekamer. Daarnaast zijn er de hele maand gratis proeflessen aquasporten, acties voor klanten en flinke kortingen op een abonnement.
Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf Raalte: “Hoewel het ‘nieuwe’ Tijenraan nog geen vijf jaar bestaat, vieren we in september samen met klanten en bezoekers 50 jaar zwemmen in Raalte. Iedere inwoner zal een bijzondere herinnering hebben aan zwemmen bij Tijenraan. We zijn trots op jaarlijks 130.000 bezoekers, ruim 1250 klanten en dat we ruim 750 zwemleskinderen zwemveilig opleiden.”
Sportbedrijf Raalte blijft de komende jaren vooruit kijken en vernieuwen om in Tijenraan steeds weer nieuwe doelgroepen in beweging te brengen. Voorbeelden zijn de onlangs opgestarte zwemgroepen zwemmen voor mensen met Dementie, zwemmen met Parkinson, zwemmen voor allochtone vrouwen en de zwemcursus voor Oekraïense kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.