Zwembad De Welters begroet de 40.000-ste bezoeker

0236784_Juul_Wageman_uit_Zwolle_40000ste_bezoeker_Zwembad_De_Welters_-_Wijhe_-_seizoen_2022.jpg
.

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe heeft woensdagmiddag 24 augustus de 40.000-ste bezoeker van het seizoen mogen begroeten. De 8-jarige Juul Wageman uit Zwolle was de gelukkige en werd door het badpersoneel en het stichtingsbestuur in het zonnetje gezet.

Juul ontving een gratis zwemabonnement voor het komende seizoen en leuke cadeaus. Het was ook nog eens, nadat ze veel positieve verhalen had gehoord, de eerste keer dat Juul samen met haar vader het openluchtzwembad in Wijhe bezocht. Zaterdag 10 september sluit het zwembad haar poorten voor dit seizoen.

V.l.n.r. Stefan Klieverik (bedrijfsleider Zwembad De Welters), Juul Wageman, vader Juul Wageman en Wilco Roetert Steenbruggen (secretaris Stichting Zwembad De Welters)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.