Workshops over social media voor ondernemers

RAALTE – Ondernemers in de gemeente Raalte kunnen een vijftal workshops volgen over social media. Bij elke workshop staat een ander thema centraal, variërend van marketing, zakelijk vloggen, Facebook tot LinkenIn. Bij de laatste workshop, een inspiratiesessie, ligt het accent op communicatie met de doelgroep. De workshops zijn bestemd voor ondernemers, ZP’ers, winkeliers, starters, MKB-bedrijven en medewerkers van bedrijven in de gemeente Raalte. De social media leergang is telkens op vrijdagochtend van 08.00 tot 11.00 uur in Bij Lampe. De eerste workshop is gepland op 23 september. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een losse workshop of voor alle workshops samen via www.zpraalte.nl/social-media-leergang/. Daar staat ook alle informatie over de inhoud van het programma en de andere data. De organisatie van de social media leergang is in handen van ZP Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.