Winnaar Expeditie Robinson te gast bij Vrouwen van NU

WIJHE – Jan en Ineke Bronninkreef uit Holten zijn op woensdag 21 september te gast bij de Vrouwen van NU Wijhe in De Slinger. Jan won in 2018 het tv-programma ‘Expeditie Robinson’. Hij vertelt over het leven op het eiland, wat hij meemaakte en hoe hij het overleefde om uiteindelijk als winnaar te eindigen. Daarnaast vertelt hij over wat er achter de schermen allemaal gebeurt, wat je niet op de tv ziet. Ineke laat haar verhaal horen hoe het ondertussen op de boerderij ging en hoe het was om er tijdelijk alleen voor te staan. Ook is er aandacht voor de leuke dingen, die daarna op hun pad kwamen. Het programma begint om 19.45 uur; de zaal is geopend vanaf 19.15 uur. Voor niet-leden van de Vrouwen van Nu bedraagt de entree 7,50 euro. Zie verder www.vrouwenvannu.nl/wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.