Weer helpt Classic Race Demonstratie in Luttenberg niet mee

0238911_Classic.jpg
.

LUTTENBERG – Het weer werkte afgelopen zaterdag niet bepaald mee. De organisatie van de Classic Race Demonstratie in Luttenberg, Stichting Behoud Luttenbergring , laat dan ook weten dat er minder bezoekers zijn geweest dan vorig jaar. “We hebben de aantallen nog niet helemaal in beeld, maar toch denk ik dat we an sich redelijk gedraaid hebben. ” De deelnemers lieten zich echter door het slechte weer niet weerhouden. In totaal verschenen dik driehonderd coureurs, onderverdeeld in acht klasses, aan de start. Allemaal eigenaren van motoren uit de periode van 1965 tot 1995. “We hadden wel wat valpartijen. Dat kwam met name door het natte weer. Een coureur moest voor controle naar het ziekenhuis, maar hij was ’s avonds al weer terug op het rennerskwartier. Onze horecatent stond mede door de regen de hele tijd goed vol. En dat was wel gezellig…” Foto: Annet van Raalten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.