Weer Burendag in Middel

MIDDEL – Op zaterdag 24 september vindt een nieuwe editie van de jaarlijkse burendag plaats in buurthuis het Middelpunt in Middel. Alle inwoners van Middel zijn welkom. Het thema van de dag is ‘Middellympics’. Het programma begint om 16.00 uur. De kinderen tot 10 jaar beginnen dan aan hun olympische uitdagingen en de oudere kinderen helpen bij het bereiden van een maaltijd. Om 17.30 uur volgt volgens de organisatie ‘een waar Olympisch spektakelstuk, waarbij de Olympische gedachte hoogtij viert: meedoen is belangrijker dan winnen’. Rond 18.00 start de gezamenlijke maaltijd in Grieks Olympische sferen. Opgave is niet nodig. De maaltijd kan dankzij subsidie van het Oranjefonds gratis worden aangeboden. Drankjes zijn voor eigen rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.