Vredestocht van Raalte naar Mariënheem

MARIËNHEEM – In het kader van de vredesweek houdt Samen Leefbaar Mariënheem samen met de Raad van Kerken op zondag 18 september aanstaande een vredeswandeling en/of -fietstocht.

De fiets/wandeltocht vertrekt om 15.00 uur bij de H. Kruisverheffing in Raalte (verzamelen vanaf 14.45 uur) en eindigt rond 16.00 uur bij de kerk in Mariënheem. Onderweg wordt ook stilgestaan bij het oorlogsmonument bij de School in Mariënheem.
In de kerk in Mariënheem staat na afloop van de tocht een open podium waar gelegenheid is om onder het genot van een kopje koffie te luisteren naar wensen, verhalen, gedichten, zang, muziek of gewoon om elkaar in het kader van de vrede te ontmoeten. Natuurlijk wordt het erg op prijs gesteld wanneer deelnemers zelf ook een bijdrage leveren met een vredesgedachte, een gedicht of muzikale bijdrage. Iedereen is vanaf 15.30 uur welkom bij de kerk in Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.