Vredesdienst in de open lucht

LEMELE/LEMELERVELD – De Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld houdt op zondag 18 september een vredesdienst in de open lucht bij natuurcamping De Olde Lucashoeve in Lemele. Het thema is ‘Generatie Vrede’. Muzikale medewerking komt van muziekvereniging Kunst Na Arbeid Lemele. Voorgangers zijn pastor Marga Klein Overmeen, ds. Leon Eigenhuis en ds. Georg Naber. Aanvang is om 10.30 uur. De bezoekers worden gevraagd om, voor zover mogelijk, zelf een stoel mee te nemen. Lukt dat niet, dan zijn er zitplaatsen beschikbaar. Voor de kinderen is er een eigen invulling van het thema. De opbrengst van de collecte is bestemd voor Vluchtelingenwerk Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.