Vijftien verenigingen uit Raalte doen mee aan Grote Clubactie

REGIO – Vijftien verenigingen uit de gemeente Raalte zijn begonnen met de verkoop van loten van de Grote Clubactie. Van elk verkocht lot gaat 80 procent direct naar hun clubkas.

De Grote Clubactie bestaat dit jaar 50 jaar! Wat in 1972 begon als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die mee bouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland. Door de hoge inflatie, de nasleep van corona en het gebrek aan vrijwilligers hebben verenigingen het op dit moment zwaar.
In Raalte neme de volgende verenigingen deel: Salvora, Hondendressuurvereniging de Beschermers, de Raalter Reddingsbrigade, SV Raalte, handbalvereniging Kwiek, Kwiek Badminton, Judovereniging Salland, Scouting Raalt en AV Salland; in Heeten: AV Daventria 1906 en Heeten Sportief en in Heino PSV Heino, Scouting Heino, SC Hevo en Galactosemie Vereniging Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.