Training ‘Goed omgaan met dementie’

OLST/WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe biedt op dinsdag 27 september in samenwerking met Evenmens een gratis training ‘Goed omgaan met dementie’ aan in het Holstohus in Olst. De training is interessant voor mensen die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek. De avond kan helpen om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er beter mee om te gaan. Aanvang is om 19.00 uur. Aanmelden kan telefonisch via Evenmens: 0572-820993 of via de mail: info@evenmens.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en of e-mailadres. Let op: Aanmelden kan tot 23 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.