Theaterseizoen Hoftheater van start

0238601_Annemieke_van_der_Togt.jpg
.

RAALTE – Het Hoftheater start haar programma op vrijdag 23 september met een uitverkochte voorstelling van cabaretier René van Meurs. Hij zou dit voorjaar naar Raalte komen, maar werd die week vader.

Alexander Broussard brengt op donderdag 29 september met zijn band 003 een eerbetoon aan Billy Joël. Ze werden vorig jaar tweede bij het programma ‘The Tribute – battle of the bands’. Die show is ook al uitverkocht.
Op vrijdag 30 september volgt een muzikaal programma met Maaike Ouboter & Eric Corton. De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep wist te raken met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’. Mede daardoor beleefde ze een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours. Haar nieuwe album Harnas van Glas verscheen eind 2021. Kaarten kosten 22,50 euro.
Tickets bestellen kan via www.hoftheater.nl of telefonisch op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361.

Maaike Ouboter en Eric Corton. Foto: Annemieke van der Togt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.