Soepcafé in Dorpshuus

HEINO – In het Dorpshuus Heino wordt op vrijdag 30 september weer een Soepcafé gehouden. Iedereen is welkom om te genieten van een vers bereid kopje soep. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn. De koks maken er iets lekkers van. Ook Boni, Albert Heijn, Bakkerij van der Most, biologische supermarkt Kleinlangevelsoo, Bloemenhuis Wispels, Kari’s Crackers en De Jongh de Leeuw-Ogink dragen bij aan dit evenement. Er worden steeds twee tot vier soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die dan voorhanden zijn. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje. Drankjes zijn voor eigen rekening. Voor de maaltijd zelf wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanvang is om 17.30 uur. Zie verder dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.