Rock Tribute Festival: rotweer, maar verder succes

0238940_Rock.jpg
.

RAALTE – Het Rock Tribute Festival Raalte heeft in totaal circa 3.500 bezoekers op de been gebracht: vrijdag circa 1.200 en zaterdag ongeveer 2.300. Dat meldt de organisatie bij monde van Maurice Endeman. Het weer werkte niet mee. “We hebben in de voorverkoop meer kaarten verkocht dan er mensen geweest zijn”, vertelt Maurice. “Dat zal wel aan het weer gelegen hebben. Maar het weer was verder het enige wat niet goed ging. We zijn dit jaar gestart met een nieuw concept. Dat voelde als een nieuwe, frisse start. Alle vrijwilligers waren er weer en de bezoekers waren tevreden. Eigenlijk was het festival op alle andere vlakken een succes. We gaan ervanuit dat we uit de kosten komen.” Het tweede podium, waar onder andere bands optraden met eigen muziek, waaronder de in opkomst zijnde Drentse punkband Skroetbalg, noemt hij een mooie toevoeging. “Dat podium had zeker een meerwaarde. Zo was er continu wat te doen op het terrein. Van karaoke tot bandjes!” Het Rock Tribute Festival Raalte heeft inmiddels alweer nieuwe datums geprikt voor volgend jaar. Dan vindt het festival plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.