RegioBank Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietsport vereniging de Treffer in Heino houdt van vrijdag 21 oktober tot en met vrijdag 25 november weer een nieuwe editie van het RegioBank Krommeloop Schiet Toernooi. De inschrijving is inmiddels geopend.

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor de recreatieve schutters die graag willen kennismaken met de schietsport. Per voorrondeavond is er plek voor negen teams van vier personen: mannen, vrouwen of gemengd. Er wordt gestreden om een wisseltrofee: het Kromme loop geweer. Ook zijn er prijzen voor de beste vrouwelijke en mannelijke schutter. Alle schutters schieten opgelegd, echter wanneer men uit de vrije hand wil schieten is dat een eigen keuze en is daartegen géén bezwaar. De deelnamekosten bedragen 20 euro per team. Inschrijving via www.svdetrefferheino.nl.
De voorrondes zijn gepland op de vrijdagen 21 en 28 oktober en 4 en 18 november. De finale volgt op vrijdag 25 november. Het programma in het gebouw van de Treffer aan de Stationsweg 8b (sportpark de Kampen) begint telkens om 19.30 uur. Publiek is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.