Parkinson Café in Deventer

DEVENTER – Op woensdag 14 september vindt een nieuwe editie van het Parkinson Café Deventer plaats. De locatie is nieuw: woon- en zorgcentrum Humanitas aan de Radboudlaan 1 in Deventer.

Te gast is muziektherapeut Gerjanne van der Stouw. Het ritme in muziek bevordert bewegingen en spraak, terwijl klanken en melodie een veilig en warm klimaat scheppen, onrust en stress verminderen en het contact bevorderen. De muziektherapie richt zich ook op het verbeteren van bewegingsstoornissen, taal- en spraakproblemen, initiatief nemen en concentratie. Verder wordt er gewerkt aan mantelzorgondersteuning en het verminderen van spanningsklachten en stress.
Parkinson Café Deventer is een ontmoetingsplek voor iedereen die met parkinson of parkinsonisme te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger, zorgverlener en iedereen die belangstelling heeft. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.
Het Parkinson Café duurt van 14.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). Parkeren kan bij de parkeerplaats van winkelcentrum Keizerslanden. Opgave is niet noodzakelijk, maar wel gewenst: Annie Overmars-Groen, tel. 0572-357758 of e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl. Zie verder www.parkinsoncafedeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.