Palazzo schenkt 2.500 euro aan Hospice Raalte

0238104_Palazzo.jpg
.

RAALTE – Architectenbureau Palazzo uit Holten heeft een cheque van 2.500 euro geschonken aan het Hospice in Raalte. Het bureau, dat al jaren betrokken is bij het Hospice, heeft ook het ontwerp voor de tweede uitbreiding gemaakt. De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Begin oktober vindt de officiële opening plaats. “Wij kennen de mensen van het Hospice goed en dragen het Hospice een warm hart toe”, aldus Martin Kemper van Palazzo. “In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is dit een heel mooi project.” Klaas Koekkoek, voorzitter van het hospice, was maar wat blij met de cheque.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.