Open Huis bij Stichting Marke Haarle

HAARLE – Stichting Marke Haarle houdt op zaterdag 1 oktober weer een open huis in het Meester Weijkamparchief aan de Poggenbeltweg 2 (achteringang) in Haarle. Iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van Haarle of de eigen familiestamboom is tussen 9.30 en 12.00 uur welkom. Medewerkers van de stichting zijn aanwezig om vragen over de historie van Haarle te beantwoorden. De bezoekers kunnen door (veel) fotoalbums bladeren en doop-, trouw- en overlijdensboeken inzien. De stichting wil ook graag oude documenten van bezoekers inzien en er een scan van maken. Een bezoek is ook steeds mogelijk op maandagmorgen tussen 09.30 – 11.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.