Open dag bij Manege Koldewee ter ere van 25-jarig bestaan

0237173_Koldewee.jpg
.

NIEUW HEETEN – Manege Koldewee in Nieuw Heeten viert op zaterdag 17 september het 25-jarig bestaan met een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om het bedrijf van de familie Meijerink aan de Koldeweesweg 11 te bekijken. Daarnaast worden er verschillende demonstraties gegeven.

De familie Meijerink is sinds 1980 gevestigd aan de Koldeweesweg. Eerst met een varkensbedrijf, maar in 1994 startten ze met een paardenhouderij als neventak. In 1997 werd de overdekte manege geopend. Inmiddels hebben de varkens plaats gemaakt voor paarden en is de voormalige neventak de hoofdtak. “Wij geven lessen aan zowel kinderen als volwassenen op pony’s en paarden van de manege zelf”, vertelt Linda Meijerink. “We wisselen dressuur en springen af tijdens de lessen en proberen iedereen op een leuke en verantwoorde manier de liefde voor paarden(sport) bij te brengen.”
Beginners krijgen altijd eerst een aantal privélessen om de eerste beginselen onder de knie te krijgen, zodat ze daarna met een gerust hart de groepslessen kunnen volgen. Twee keer per jaar wordt er een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Tevens is er elk jaar in de herfstvakantie een ponydag. Alle kinderen met een lesabonnement mogen dan een dagje helpen op de manege.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.