Oktoberfeest Heino viert 10-jarig jubileum

0237795_Feestweekend.JPG
.

HEINO – Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt een nieuwe editie van het Feestweekend Heino plaats. In de kerkweide komt een feesttent te staan. Het programma bestaat op zaterdagavond uit een 19’s Party met muziek uit de vorige eeuw; op zondagmiddag volgt het traditionele Oktoberfeest.

Het Feestweekend Heino was in de zomer van 2012 een initiatief van Stichting Heino’s Feest (organisator van onder andere het nieuwjaarsfeest in Heino) en Henk Lunsing (eigenaar van BijNegen in Heino). Zij sloegen toen de handen ineen om een oktoberfeest te organiseren. Gewoon kleinschalig met een tentje op de parkeerplaats van BijNegen. Het is vanaf de eerste editie een daverend succes. Omdat het elk jaar weer best veel werk is om alles op te bouwen en af te breken, heeft de organisatie vorig jaar besloten om er een tweedaags evenement van te maken. “Op zondagmiddag het vertrouwde Oktoberfeest en op zaterdagavond een ander thema. Op de zaterdagavond wordt ook op een andere doelgroep gemikt. Op het Oktoberfeest komen toch veelal jongelui af, de zaterdagavond is meer voor de ‘oudere jeugd’. Zeg maar de 25 à 30-plussers.”
Vorig jaar was het thema op zaterdag een ‘90s party. Dit jaar heeft de organisatie iets nieuws uitgevonden en is het thema een 19’s party. Daarmee wordt alles uit de vorige eeuw bedoeld. Dus zowel muziek als publiek uit de vorige eeuw.

Omdat alleen Oktoberfeest de lading niet meer dekt heeft het feest de naam gekregen Feestweekend Heino. De locatie is niet meer de parkeerplaats naast BijNegen, maar sinds vorig jaar de Kerkweide in Heino. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan op www.feestweekendheino.entranz.nl. Voor beide dagen zijn nog kaarten te verkrijgen, maar vol = vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.