Ode van Tavenu aan regisseur Alice Bosman

WIJHE – De leden van toneelvereniging Tavenu uit Wijhe hebben donderdag 25 augustus een ode gebracht aan Alice Bosman. 31 jaar is ze verbonden geweest aan de toneelvereniging. Eerst als toneelspeler en later als bestuurslid en regisseur.

Vanwege gezondheidsredenen heeft Alice helaas haar taak als regisseur neergelegd. Ze begon bij Tavenu als speelster. Ook nam ze een tijd lang de regie van de jeugd op zich. De laatste jaren is ze als regisseur bij de volwassenen betrokken geweest. “We willen Alice dan ook enorm bedanken voor haar betrokkenheid en inzet bij de vereniging.”
Tavenu is nu op zoek naar een nieuwe regisseur. Elk jaar brengen de spelers (van 11 tot 65-plus) een komisch en/of spannend toneelstuk op de planken. Daarnaast doet Tavenu mee met andere projecten, zoals Hallowieje of Koningsdag. De repetities zijn op dinsdagavond bij de Slinger in Wijhe. De volgende uitvoeringen staan gepland op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. Geïnteresseerd? Laat het weten via tavenu.wijhe@gmail.com of neem een kijkje op facebookpagina ‘Toneelvereniging Tavenu Wijhe’. Ook nieuwe spelers zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.