Nationaal Concours Hippique Luttenberg

0236757_Concours_Luttenberg.JPG
.

LUTTENBERG – Op zaterdag 10 september vindt vanaf 9.30 uur de zeventiende editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg plaats. Inmiddels het grootste Tuigpaardenevenement in de regio.

Het terrein bij manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg 6a biedt die dag ruimte aan wedstrijden voor eenspannen, tweespannen, KWPN-tuigpaarden, Hackney’s en een jeugdrubriek. Daarnaast wordt hier de finale van de Youngriders en Tweespannen competitie verreden. De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun ‘kunnen’ showen.
Bij het springen en dressuur is het de bedoeling dat het publiek zich rustig houdt, maar bij de tuigpaarden mogen de deelnemers juist worden aangemoedigd. Vanaf de tribune en langs de kant kunnen de damesklassen, competitierubrieken, jeugdrubriek en de finale worden bewonderd.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.