‘Machtig mooie editie van Stöppelhaene’

RAALTE – Het zit erop: Stöppelhaene 2022 is ten einde. De organisatie is dik tevreden: “Het was een machtig mooie editie. Publiek jullie waren fantastisch! En alle ruim achthonderd vrijwilligers, van barpersoneel tot commissieleden, van technische dienst tot crewcatering en van bandjesuitgifte tot beveiliging, duizend maal dank. Zonder jullie geen Stöppelhaene”, zo schrijft het bestuur van Stöppelhaene op Facebook. Fotograaf Arnold Roolvink liep zich de benen uit het lijf. Dit is slechts een van zijn foto’s (geschoten tijdens het optreden van de Rammstein-tributeband Feuerengel), maar samen met het fototeam van Stöppelhaene schoot hij er duizenden. Een selectie daarvan is te vinden op de site en de social media van Stöppelhaene. Verderop in deze krant treft u een fotopagina van Stöppelhaene. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.