Loungen tijdens Smaek in ’t Park Diekdaegen

0237788_Diekdaegen.jpg
.

WIJHE – De Diekdaegen in Wijhe zitten er weer op. De organisatie spreekt op Facebook van een succes. Een van de hoogtepunten van het programma was Smaek in ’t Park op zondagmiddag; een loungefestival met foodtrucks, muziek en meer. Fotografe Annet van Raalten schoot daar dit plaatje. Die zondagmiddag keken ook veel bezoekers in de tent naar de F1-race op het circuit in Zandvoort. De organisatie had voor de zekerheid de vertoning van de race opgenomen in het programma. Norbert Elferink van de organisatie zegt in de Stentor: “In Raalte hadden ze vrijwilligers tekort, maar daar hebben wij geen last van. Alles loopt op rolletjes. Het is overal lekker druk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.