Jeugd wielrent op de Zegge VII

0238348_CRT.jpg
.

RAALTE – CRT Raalte hield afgelopen zondag een wielerwedstrijd op het industrieterrein de Zegge VII in Raalte. Deze wedstrijd maakte onderdeel uit van de Oostelijke Jeugd Competitie (OJC). CRT Raalte bestaat dit jaar 40 jaar en in dit kader had de vereniging in juni al een BMX wedstrijd georganiseerd en ditmaal waren de wielrenners in de leeftijd tussen de 8 en 16 jaar aan de beurt. In totaal verschenen 63 deelnemers aan de start. In divisie A stonden twee leden van CRT Raalte in de top drie: Wessel van Keulen werd eerste; Tijn Veldkamp tweede. Hugo Cappon (CRT-lid en Nederlands kampioen weg en veldrijden) werd derde in Divisie B. Bij de Dikke Banden Race viel de animo wat tegen. Slechts twee jongeren deden mee. Foto: Annet van Raalten
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.