Jan en Hedwig Klunder-Benneker 60 jaar getrouwd

0238901_Klunder.jpg
.

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema is recentelijk op bezoek geweest bij het 60-jarig bruidspaar Klunder-Benneker in Raalte. Jan Klunder en Hedwig Klunder-Benneker traden op 1 september 1962 in het huwelijk.

Jan werd geboren in Deventer; Hedwig in Oldenzaal. Van 1962 tot en met 1971 woonden en werkten ze in Deventer. Jan bij zijn vader in transportbedrijf Klunder en Hedwig eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ze stopte echter met werken toen zij zwanger was van haar eerste zoon Gerard. Er volgden nog drie zonen Joseph, Dennis en Jan. Alle vier de jongens zijn geboren in Deventer. Vervolgens verhuisde het gezin naar Holten, waar de familie ongeveer dertig jaar woonde. Zoon Jan overleed op 18-jarige leeftijd aan een hartafwijking.
Inmiddels wonen Jan en Hedwig met veel plezier aan de Kwartel in Raalte. Ze genieten in hun appartement nog elke dag van het mooie uitzicht en de voorzieningen (supermarkt, huisarts etc.). Daarnaast hebben ze goed contact met de medebewoners. Ze proberen elkaar in allerlei dingen te helpen. De krant gaat van brievenbus naar brievenbus. Inmiddels zijn Jan en Hedwig (over)grootouders van tien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.