Infoavonden over viering 900-jarig bestaan Raalte

RAALTE – De regiegroep die zich bezig houdt met organisatie van activiteiten omtrent het 900-jarig bestaan van Raalte in 2023 houdt op woensdag 14 en donderdag 15 september twee inspiratieavonden in het Hoftheater. Iedereen die mee wil denken over het feestprogramma is welkom. Daarnaast geeft de organisatie meer informatie over de huidige plannen. Inmiddels zijn drie thema’s geselecteerd voor het feestjaar: Raalte Royal (met een oranjetintje, de Nacht van Raalte, sport, Oudhollandse activiteiten en een kleedjesmarkt); Van Raelt tot Raalte (historie en toekomst) en Raalte op de Plank’n (talent). De bezoekers kunnen zelf ideeën inbrengen en zich opgeven als vrijwilligers. Ook zijn er die avond subsidieadviseurs aanwezig. Verenigingen, bedrijven, buurten, clubjes, mensen die iets willen organiseren en nog geen idee hebben, of al wel een plan: iedereen is welkom. Het programma begint beide dagen om 19.00 uur. Wel graag aanmelding vooraf. Dat kan via info@900jaarraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.