Graveltocht Strade di Kokkie van Team Sukerbiet

0237633_Strade_di_Kokkie_edt.jpg
.

LEMELERVELD – Team Sukerbiet en KokkieBikes houden op zondag 18 september de gravelrit ‘Strade di Kokkie’. Er zijn drie gravelroutes uitgezet van circa 55 km, 75 km en 105 km. Het inschrijfgeld is bestemd voor het KWF.

Deelname kost 10 euro (extra giften voor het KWF zijn natuurlijk van harte welkom). De startlocatie is bij Natuurlijk Heidepark, Zwembadlaantje 8 in Lemelerveld. Starten kan tussen 8.30 en 10.00 uur. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden vlakbij de startplaats (gewoon de aanwijzingen van de begeleiding volgen). De route van 55 km wordt uitgepijld met linten, voor de 75 en de 105 km wordt een GPS-bestand beschikbaar gesteld. De 55 kilometer route heeft twee verzorgingsplekken en voor de 75 en 105 kilometer zijn er drie, waarvan één op het Bikepark Twente-Salland in Holten. Na afloop krijgen de deelnemers een flesje Radler en een broodje braadworst aangeboden. Heb je geen gravelbike, maar wil je met de mountainbike mee? Laat je dan niet tegenhouden, deze tocht is voor alle fietsen waarmee jij een onverhard pad aan durft.
Aanmelding via www.kokkiebikes.nl/strade-di-kokkie-2022/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.