Cursus ‘Relax don’t stress’ voor jongeren

REGIO – Op woensdag 26 oktober gaat de cursus ‘Relax don’t stress!’ van start in Olst. Deze cursusgroep is bestemd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar die last hebben van stress en sombere en negatieve gedachten.

Veel jongeren kampen daar tegenwoordig mee. Ze piekeren veel en hebben het gevoel continu te moeten presteren. De deelnemers krijgen meer inzicht in wat stress is en wat het met hen kan doen. Daarnaast gaan ze actief aan de slag met tips en oefeningen om te leren beter met stress om te gaan. De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in Olst. De overige datums zijn 2, 9, 16, 23 en 30 november. De tijd is van 19.00 tot 20.30 uur. De cursus is gratis en wordt gegeven door een medewerker van Impluz samen met Evenmens en een jongerenwerker van WijZ welzijn.
Voor meer informatie en/of opgave neem contact op jongerenwerker Jessica, j.stoffer@wijz.nu, tel. 06-58081332. Whatsappen is uiteraard ook mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.