CRT Raalte brengt Oostelijke Jeugd Competitie naar Raalte

0237455_Salland_weekblad_-_CRT_Raalte.jpeg
.

RAALTE – CRT Raalte houdt op zondag 11 september een wielerwedstrijd op het industrieterrein de Zegge VII in Raalte. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de Oostelijke Jeugd Competitie (OJC). CRT Raalte bestaat dit jaar 40 jaar en in dit kader heeft de vereniging in juni al een BMX wedstrijd georganiseerd en nu zijn de wielrenners aan de beurt.

De Oostelijke Jeugd Competitie (OJC) is een wielrencompetitie voor jeugdwielrenners tussen de 8 en 16 jaar die hier in de omgeving wonen. Verschillende verenigingen in de omgeving organiseren een wedstrijd waarbij punten verdiend kunnen worden voor het klassement. Dit jaar maakt CRT Raalte ook deel uit van deze competitie.
Naast deze wielrenwedstrijd organiseert CRT Raalte aansluitend een dikke banden race voor de jeugd van Raalte. Die start om circa 12.30 uur. Over hetzelfde rondje als de wielrenners is er voor jeugdige fietsliefhebbers in Raalte en omgeving de mogelijkheid om hun eigen wedstrijd te fietsen. Dit kan op de eigen gewone fiets, racefiets of mountainbike. Afhankelijk van de opkomst worden gelijkwaardige groepen gemaakt. Meedoen is gratis, alleen een helm is hierbij verplicht. CRT Raalte zorgt ervoor dat er een aantal helmen zijn die geleend kunnen worden. Aanmelding vooraf is niet nodig.
Het programma begint om 10.00 uur met Divisie D; om 10.20 uur volgt Divisie C; om 11.00 uur Divisie B en om 11.45 uur Divisie A, waarna rond 12.30 uur de dikke banden race begint. Inschrijving en start/finish zijn ter hoogte van de Ampèrestraat 6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.