Concert Roalter Jong’s bij Zwakenberg

0237903_groepsfoto_RJ_2022_bewerkt.JPG
.

RAALTE – Mannenkoor Roalter Jong’s treedt op vrijdag 30 september op in Bar & Brasserie Zwakenberg in Raalte. De Jong’s hebben de afgelopen maanden een aantal nieuwe liederen ingestudeerd en brengen natuurlijk ook een aantal nummers uit het bestaande repertoire ten gehore. Ook staan er nog een aantal verrassingsoptredens op het muzikale menu. Het gaat goed met de Roalter Jong’s, er zijn weer een groot aantal optredens gegeven en er staan er nog een aantal gepland voor de rest van dit jaar. In de afgelopen twee jaar zijn er bovendien tien nieuwe leden bijgekomen. Sponsors en vrienden van de Roalter Jong’s hebben gratis toegang tot het concert. Er zijn nog enkele losse kaarten verkrijgbaar, de kosten zijn 7,50 euro. Wees er snel bij want op = op. Het concert begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) en staat onder leiding van dirigent Greet Nekkers.

www.roalterjongs.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.