Buurtbus Salland zoekt nieuwe chauffeurs

REGIO – Buurtbusvereniging Salland zoekt nieuwe chauffeurs voor haar drie lijnen. De vereniging rijdt momenteel met honderd chauffeurs tussen Olst-Heeten-Raalte, tussen Heeten-Deventer en tussen Lemelerveld-Luttenberg-Raalte. Er wordt vijf dagen in de week gereden, volgens een vaste route en een vaste dienstregeling. De buurtbus is een bus voor acht personen die door Keolis beschikbaar wordt gesteld en die gereden kan worden door mensen met een rijbewijs B. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. Zij kunnen dus zelf aangeven hoe vaak en wanneer ze op de Buurtbus willen rijden. Wel bestaat er met name behoefte aan chauffeurs die door de week de eerste dienst (start om ongeveer 7.30 uur) en/of de laatste dienst (tot 19.30 uur) willen rijden. Aanmelding via info@buurtbussalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.