BurgerBelangen draagt Breun Breunissen voor als nieuwe wethouder

0239277_Breun_Breunissen.jpg
.

RAALTE – Breun Breunissen wordt door BurgerBelangen Raalte voorgedragen als nieuwe wethouder in de gemeente Raalte. Hij volgt Sylvia van der Heide op die onlangs, om gezondheidsredenen, haar functie neerlegde. Breunissen woont in Raalte en is momenteel werkzaam als lid van het dagelijks bestuur bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Henny Lammers, partijvoorzitter en raadslid van BurgerBelangen Raalte, is zeer content dat Breunissen bereid is zich in te zetten als wethouder: “We zochten iemand die woonachtig is binnen de gemeentegrenzen, met bestuurlijke en politieke ervaring en die ook verbonden is met het Sallandse netwerk. Daarnaast hebben we gekeken naar de portefeuille, aansluiting bij het coalitieakkoord en het profiel van BurgerBelangen Raalte. Breun Breunissen sluit heel mooi aan bij dit profiel, en we zijn dan ook blij dat hij zich hiervoor beschikbaar heeft gesteld.”
Breunissen is blij met deze uitdaging. “Ik verheug me op de samenwerking met de gemeenteraad, de collega-wethouders, de burgemeester, en het ambtelijk apparaat. Er is veel werk aan de winkel en samen kunnen we Raalte elke dag iets mooier maken.”
Op donderdag 6 oktober aanstaande neemt de gemeenteraad een officieel besluit. Bij een positief besluit kan Breunissen per direct aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.