Beekman Elektro maakt nieuwe stap van centrum Raalte naar de Zegge VII

0238424_Beekman.jpg
.

RAALTE – Al 48 jaar is Beekman Elektro gevestigd aan de Stationsstraat 40, in het centrum van Raalte. Maar nu is de tijd gekomen om een nieuwe stap te maken. Beekman Elektro heeft namelijk een bedrijfskavel gekocht op de Zegge VII, op de hoek van de Heesweg en de Ampèrestraat.

Het gaat om een kavel van 3.000 m2 voor de bouw van een nieuw pand. Eigenaar Erik Beekman hoopt eind december, begin januari te starten met de bouw. “In juli 2023 willen we graag klaar zijn. Met het nieuwe pand kunnen we onze werknemers, huidige en toekomstige, ook een veel betere en mooiere werkplek bieden. We krijgen meer ruimte om ons werk te doen, in een energiezuinig pand.”
Hij vervolgt: “Ons pand aan de Stationsstraat wordt nu van binnen en buiten écht te klein. Met ons nieuwe pand op de Zegge VII kunnen we een nieuwe stap maken. Mijn ouders begonnen Beekman Elektra, destijds nog aan de Göbelstraat in Raalte, gewoon in de garage van ons huis. Twee jaar later maakten zij de overstap naar de Stationsstraat. Hier kwam toen een winkel met witgoed, televisies en andere elektronische apparatuur. Achter in het pand was plek voor het installatiebedrijf. Sinds 2005 is de winkel gesloten en richten we ons volledig op ons elektrotechnische installatiebedrijf. Het pand paste toen eigenlijk al niet meer goed bij ons. Door de groei die we al een aantal jaren maken, is het daarom nu tijd voor een nieuwe stap, in een nieuw pand.”
Erik wil bij de bouw van het pand gaan samenwerken met zijn klanten. “We gaan namelijk kijken welke klanten van ons iets voor ons kunnen betekenen in de bouw.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.