ATB/Gravel & Race toertocht tijdens Ponyweek

HEETEN – ATB Heeten houdt op zondag 25 september, tijdens de Ponyweek, weer een ATB/Gravel & Race toertocht. Op het programma staat één route voor racefietsers (85 km, GPX-route) en twee die geschikt zijn voor de ATB of de gravelbike.

De racefietsers vertrekken richting Holten en gaan dan via Diepenveen en de Boskamp weer naar Heeten. Uiteraard worden de dorpskernen zoveel mogelijk gemeden, want ATB Heeten heeft de leuke fietsweggetjes opgezocht. Bij de ATB- en gravelbikeroutes kun je kiezen tussen 35 of 60 km. Dit jaar is het weer gelukt om verrassende uitstapjes, buiten de gebaande paden en standaard routes, te regelen. Denk hierbij aan geïmproviseerde bruggen, privéterrein en boerenerven met kuilvoerhopen en ligboxenstallen. Bij alle tochten is er onderweg een verzorgingspost voor de innerlijke mens. Op deze verzorgingspost is WR Bikes aanwezig voor kleine reparaties. De deelnemers krijgen bij inschrijving een koffiebon en een consumptiemunt aangeboden. Zie verder www.atbheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.