Zwembad de Tippe verwelkomt 25.000e bezoeker

0236137_Foto_uitreiking_jaarabonnement_2023_De_Tippe_-_Refik_Jelle_Helga.jpg
.

HEINO – Het warme weer van de afgelopen tijd trekt veel bezoekers naar openluchtzwembad de Tippe in Heino. Op vrijdag 12 augustus ontving Jelle Burger als 25.000e bezoeker uit handen van Refik namens Sportbedrijf Raalte en Helga namens Vrienden van De Tippe een jaarabonnement voor 2023 én een prachtige bos bloemen.

Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van de Tippe verwachten de rest van het zwemseizoen nog meer bezoekers. Er staan leuke activiteiten op het programma, zoals de Zomertour op woensdag 24 augustus; een dag met gratis clinics en spetterende activiteiten. Op zondag 28 augustus is het afsluitfeest van het seizoen met een schuimparty.

Meer info

Tijdens de schoolvakantie (t/m 28 augustus) is er volop zwemgelegenheid. De openingstijden zijn op de website te vinden, zo ook tijdens de Heinose Pompdagen 17 t/m 21 augustus. Kijk voor meer informatie over zwembad de Tippe op www.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook (www.facebook.com/zwembaddetippe) voor het laatste nieuws.

Uitreiking jaarabonnement 2023

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.