Zomersale bij Bos Bedden in Nieuwleusen en Nijverdal

0235810_foto_pand.jpg
.

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN/NIJVERDAL – Bij de vestigingen van Bos Bedden in Nieuwleusen en Nijverdal is er tot en met 27 augustus een zomersale. Dat betekent dat iedereen kan profiteren van extra voordeel op een mooi slaapsysteem, boxsprings, ledikanten, dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel.

“Kom heerlijk afkoelen bij ons in de winkels en laat u vrijblijvend informeren naar wat gezond slapen inhoudt. Daarnaast willen we de zomersale ook gebruiken om ruimte te maken voor het nieuwe merk dat toegevoegd wordt. Zie het als een vooraankondiging”, vertelt Veerman, de eigenaar van Bos Bedden. “Recentelijk hebben wij bovendien bij ons filiaal in Nijverdal de grootste en nieuwste Auping studio geplaatst van maar liefs 400 vierkante meter. Net zo ruim opgezet als in Nieuwleusen.” Profiteer daarom dan ook nu van korting op het hele Auping assortiment (en andere merken) in beide filialen van Bos Bedden. De vestiging in Nieuwleusen is te vinden aan de Den Hulst 33, tel: 0529-481223 en die in Nijverdal aan de Albert Einsteinstraat 11, tel: 0548-740030.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.