Vossenjacht in Heino

Vossenjacht in Heino

HEINO – YMCA Heino houdt op woensdag 10 augustus een vossenjacht in Heino voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Diverse vossen, oftewel verklede vrijwilligers, lopen door het dorp. Aan de kinderen de taak om hen op te sporen.

YMCA Heino houdt momenteel één keer per maand een kinderactiviteit op de woensdag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jachtseizoen en levend stratego, maar ook aan creatieve en leerzame activiteiten zoals een knutselmiddag of een thema-activiteit. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom. Neem contact op via jenneke@ymca.nl of mob 06 400 299 74.
Kinderen die mee willen doen aan de vossenjacht kunnen zich opgeven via info@dorpshuusheino.nl. Aanvang is om 10.00 uur.
Zie verder Facebook en Instagram (@ymcaheino). Daar is ook meer informatie te vinden over andere komende activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.