Vijftigste buitengewoonthuiswoning van SallandWonen gereed

0234962_Vijftigste.jpeg
.

RAALTE/NIEUW HEETEN – Vier huurders uit Nieuw Heeten hebben vorige week maandag de sleutels ontvangen van hun nieuwe huurwoning in het nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten. Dat gebeurde op een feestelijke manier omdat het ook gaat om de vijftigste buitengewoonthuiswoning die SallandWonen met aannemer Valk in verschillende dorpen (Heeten, Broekland, Heino, Olst en Raalte) heeft gebouwd. Dit woningtype is geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens; jong en oud, met of zonder zorgvraag. Dat er behoefte is aan dit type woning bleek wel uit de reacties bij de verhuur van deze woningen. Dit jaar en volgend jaar worden er nog minimaal vijftig buitengewoonthuiswoningen bijgebouwd in Luttenberg, Heino en Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.