Toiletgebouw moet weg; Camping Heino laat het er niet bij zitten

Toiletgebouw moet weg; Camping Heino laat het er niet bij zitten

RAALTE – Camping Heino moet, zoals het er nu naar uitziet, een al geplaatst toiletgebouw toch laten verwijderen. Het Raalter college van B&W had de bestaande situatie eerder al gelegaliseerd, maar trekt de omgevingsvergunning nu toch in. Dit naar aanleiding van een bezwaarschrift van een omwonende. In totaal waren er drie binnengekomen. Een daarvan is ontvankelijk verklaard. De bezwaren richtten zich met name op de blauwe kleur van het toiletgebouw, die contrasteert met de landelijke, bosrijke omgeving. Ook acht het college de landschappelijke inpassing van het toiletgebouw onvoldoende. Camping Heino laat het er echter niet bij zitten en heeft al aangegeven een nieuwe aanvraag in te dienen voor een tijdelijke omgevingsvergunning. Daarbij zal als voorwaarde worden opgenomen dat er extra groen moet komen om het gebouw aan het zicht te onttrekken. Camping Heino heeft echter wel gesteld dat de kleur van het toiletgebouw niet zal worden aangepast. Wordt vervolgd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.