Subsidie voor expositiemateriaal Fotoclub Salland

Subsidie voor expositiemateriaal Fotoclub Salland

RAALTE – Fotoclub Salland heeft van de Rabobank Salland, het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel en het Roelof Dijkslag Fonds financiële bijdragen gekregen voor de aanschaf van schildersezels en ander expositiemateriaal. Dit jaar bestaat fotoclub Salland 60 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum exposeert de fotoclub dit najaar in de etalages van de winkels in Raalte-dorp. Een mooi moment om de nieuwe expositiematerialen te gebruiken. De expositiematerialen kunnen, tegen een kleine financiële bijdrage, ook geleend worden door andere verenigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.