Stöppelhaene: Gelukkig hebben we de foto’s nog…

0236979_syykoouyrtvn9dw3r20220828141440.jpg
.

RAALTE – Op het moment van schrijven is Stöppelhaene nog in volle gang, maar lang duurt het feest niet meer. Arnold Roolvink maakte samen met diverse andere fotografen namens Stöppelhaene misschien wel duizenden foto’s. Zoveel gaan we er hier niet uploaden, maar toch bieden we alvast enkele tientallen leuke sfeerfoto’s. Voor de mensen die nu thuis zitten en ook voor zij die morgen een zware kater tegemoet gaan. Op de site van Stöppelhaene en via de social media-kanalen van het feest zijn nog veel meer foto’s te zien.

Foto’s: Arnold Roolvink/Stöppelhaene

Meer foto's

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.